Bad day

Idag har det inte varit en rolig dag för mig. Jag fick reda på för.. Gud vet inte hur länge sen det var, ett år kanske? Då fick jag i alla fall reda på att jag var kattallergiker, och det var ju lite tråkigt eftersom vi har två katter hemma. Det har gått väldigt bra ändå, det är bara när de kramar mig i ansiktet och så som jag reagerar, men när jag väl gör det så reagerar jag starkt. Idag var en sån dag, och det började redan igårkväll. Jag mös lite för mycket med katterna och råkade ta mig i ögat så det kliade som bara den och blev rött och rinnigt, inge kul! Och så idag så fortsatte det, jag har nyst så mycket idag alltså! Och snorar hela tiden så det har varit väldigt svårt att fokusera på plugget så mycket jag borde, jag har ju tenta imorgon! Men jag känner mig hyfsat lugn och jag känner att jag kan det mesta i alla fall :) 

Jag ska ta mig iväg på dansen ikväll i alla fall så får jag hoppas att det släpper när jag kommer ut från huset, det brukar det göra :) 

Men hur kan man inte vilja mysa med detta?

Sol

Idag när jag kom hem från skolan var jag heelt slut! Igår gick jag upp klockan 6, var igång hela dagen med skola, dans och skiva på kvällen. Jag la mig runt halv 2 igår, och imorse skulle jag upp igen 10 i 8, vilket blev väldigt jobbigt! Jag var supertrött i skolan och när jag äntligen kom hem typ slocknade jag! Jag kunde verkligen inte plugga fast jag har tenta på torsdag! Men imorgon är jag ledig så då lägger jag hela dagen på plugget! Var jättenära att somna flera gånger men precis då hände det alltid någonting haha. 

Nu ska vi titta på Hollywoodfruarna, ha en trevlig kväll! :) 

Skiva!

Ikväll ska jag på min jobbarkompis skiva, och min partner in crime är Charlott! Temat är 'oj jag har nog kommit fel' så vi är brides ikväll! :D haha vi var det på en skiva när vi gick i 3an också, så ikväll gör vi comeback! Vi ska dock inte stanna så himla länge då båda vi har skola imorgon, så vi tar det lite lugnt och bara har kul ikväll ^^