Igår!


Igår var jag ledig hela dagen och min förkylning började äntligen bli bättre! För att vara på den säkra sidan stannade jag inne hela dagen ändå, var fortfarande väldigt trött. Jag gjorde en sak hela dagen, gissa vad? Jo jag kollade på kungarna av Tylösand, HELA dagen 😂😂 
Jag älskar ju Jersey shore, och det här var ju verkligen svenska versionen av det? Och jag har aldrig sett det förut? Huur?? Jag kollade först på jockibois typ historia om sitt liv så efter det var jag sugen på att se Tylösand eftersom han var med där. Gillar verkligen Hnm och tycker att han är så skön! 

Jag såg klart hela säsongen (8 avsnitt), och sen började jag göra mig i ordning, för på kvällen skulle jag på bio med Robin! :D Vi såg på Trainwreck, men tyvärr måste jag säga att det var en besvikelse :( Den va ganska långtråkig och inte alls lika glad som jag trodde den skulle vara. Haha jag gillar bara glada filmer 😂 Menmen.. 

Nu sitter jag ute och solar lite, man vad varmt det är! Har velat gått ut i solen nu när jag har varit ledig men jag har ju varit sjuk så jag har inte orkat 😞 nu vill jag va ute men vet inte va jag ska hitta på, standard! 

Fick direkt sällskap av Sixten, han älskar när man kliar honom på magen med fötterna ^^ 

Kommentera här: