Landet!


Förlåt för dålig uppdatering i helgen, men jag och Robin har varit på landet sedan i Fredags! Där ville jag bara vara med min sötnos, och internet var väldigt dåligt så det blev svårt att uppdatera :) 

Under helgen gjorde vi nästan alla Classic landet-saker man kan 😄 Första dagen grillade vi, och på kvällen spelade vi kort och hade lite drinking games bara vi 2 ^^ (nej drinking games är inte Classic landet men kort är). I lördags så plockade vi bär, badade och fiskade. Den kvällen tittade vi också på film på en projektor. Väldigt mysigt att bara vara där vi 2 hela helgen ☺️


Imorse åkte vi hem, men jag åkte bara hem och vände, för sedan åkte jag till Bromma flygplats och hämtade Serena som kom hem från New York! :D Jag skjutsade hem henne och vi fick lite tid att catch up. Redan på tisdag åker hon hem till Luleå så får ta alla chanser jag får att hinna träffa henne! 

Imorgon är min sista lediga dag, och sen börjar skolan! Tänkte försöka filma några videos till youtube då, måste passa på nu när man fortfarande har tid!  

Till er som känner att jag uppdaterar för dåligt: följ mig på snapchat, där blir ni mycket mer uppdaterade 😊 
Snap: ellaissoawesome 

Kommentera här: