DRIVER NI ELLER?

  
This is a picture of me atm
 
Hahaha asså ni vet inte hur irriterad jag är just nu! Okej, ska dra hela storyn för er. 
 
Jag slutade jobba på mitt förra jobb i sommras, har inte fått lön därifrån sedan dess. Jag har även precis börjat jobba på ett nytt jobb, började i början av november. Den 25:e november får jag en lön på 3800 kr, och jag tänker direkt 'Jaha så de betalar ut sina pengar med allt man har jobbat fram till den 25:e samma månad' eftersom att de flesta andra butiker betalar ut lönen en månad efter man har jobbat ihop dem. Vet dock att på vissa ställen, tex Coop där min pojkvän jobbade innan så får man lönen samma månad. 
 
Anyway, jag tänker inte så mycket mer på det utan blir bara glad att jag har tillräckligt med pengar för att köpa julklappar och allt sånt, men jag har inte fått någon lönespecifikation för lönen jag precis har fått. Jag skriver till mitt nya jobb och frågar vart jag kan hitta den, och de svarar då att jag kommer få den i december eftersom jag inte jobbade något i november. Jag skriver då att jag ju har fått lön, och de skriver tillbaka 'Inte från oss, kan det ha varit någon annnan arbetsgivare'? 
 
Jag ringer då till mitt gamla jobb för att kolla med dem, och efter några telefonsamtal fram och tillbaka så blir jag meddelad att de har råkat lägga mitt personnummer på någon annnan som jobbar där, så alla de pengarna ska tillbaka så fort som möjligt... ARE YOU KIDDING ME?? De säger inte heller något i stil med 'Vi ber verkligen om ursäkt, det var helt och hållet vårt fel', utan endast 'jaa det har blivit fel så du ska betala tillbaka pengarna så snart som möjligt'. Känner bara att detta är otroligt dålig stil och låg nivå, hur har det kunnat bli såhär fel?? 
 
Som tur är har jag några tusen sparade från tidigare månader, för jag har ju nu spenderat en bra del av de pengarna jag fick från dem. Jag vet inte ens vad jag ska säga, OTROLIGT låg nivå alltså, hur fan kan man råka betala ut pengar för 26 timmar till en person som inte har jobbat där på månader??

Kommentera här: