Julpynt uppe! :D

 
Nuu har jag äntligen julpyntat mitt rum! :D Väntade på en jusslinga jag hade beställt hem, annars skulle det ha varit gjort sedan länge! Har värsta julkänslan i år, det brukar jag faktiskt inte ha kontigt nog. Men så nu har jag slagit på stort och köpt nytt pynt till rummet, har alltid bara använt det vi har hemma annars. Köpte de såklart när jag trodde att jag hade fått lön den här månaden, annars skulle jag ha sparat mina pengar men WHAT DO YOU DO. Haha fortfrande så irriterad.
 
På måndag kommer det även upp en video på när jag julpyntar mitt rum! 
 
I alla fall här får ni se mina julpynt! :D 
 
 
Här har vi en superfin minijulgran från Clas Ohlson! Den kostade bara 79:- och man fick med allt tillbehör utom paketen under granen, de hade vi hemma! ^^ Denna fanns även i vit med silvertillbehör. 
 
 
Sen köpte jag också en superfin ljusslinga från Fyndiq! Jag tog den med varma LED-lampor, och den kostade 179:- Looove it! Den röda... slingan över hade vi också hemma sedan innan!
 
 
Den här fina kommer också från Clas Ohlson, och den kostade bara 50:-! Fanns även som gran och ett hjärta :) 
 
 
Aand last up är de här två lysande granarna! Dessa är köpta på Ica för 70:- tillsammans tror jag! Det konstiga är dock att den större granen har ett varmare ljus än den lilla ^^ 
 
Visst har jag hittat fina grejer? Love it 😍
Kika in på måndag så får ni se en video på när jag pyntade rummet! :)

Kommentarer:

1 Anna Sofia:

Så mysigt när man julpyntat! :D

Kommentera här: