Nya naglar!

 
Nuu får ni se hur mina nya naglar ser ut! Jag har gjort designen själv, satt bara och skissade upp det på ett papper haha. Första gången jag testar spetsiga naglar, and I like it! Det blir säkert fler spetsiga i framtiden! ^^
 
Jag har dock märkt att det är i princip omöjligt att jobba på ÖB och ha långa naglar. Man packar ju upp saker hela tiden och sitter i kassan, och jag slår hela tiden i saker och naglarna klarar inte riktigt det :( Så det kanske blir lite kortare naglar resten av sommaren, eller lite kortare iaf ^^ När man väl har börjat med långa så vänjer man sig och typ hatar korta naglar efter det haha. 
 
Såhär ser de ut i alla fall! Och jag har även gjort en tutorial på hur jag gjorde dem! Man måste ju absolut inte göra dessa med gele! Om man har ganska långa naglar så går det ju jättebra att göra de här med vanligt nagellack också! 
 
 
Länk till klippet: https://youtu.be/pheKvcyncng
 
Alla mina nagelvideos kommer att vara på eneglska, eftersom jag vet att det är mindre vanligt att göra gelnaglar hemma i Sverige än i tex USA, så tror inte att så många i Sverige bryr sig om nagelvideos, haha. 

Sol och bad!

Ååh vilken härlig dag jag har haft idag! Eftersom det var så himla fint väder åkte Jag, Robin, Charlott och Rasmus och badade i blå lagunen :D vi hade bestämt det redan igår, och vi sa att vi skulle åka runt 11, och vad hände imorse? Jo jag och Robin blir väckta kvart i av att både Charlott och Rasmus ringer oss och undrar vad som händer, haha! Jag brukar vakna ganska tidigt så jag trodde inte jag behövde ställa något alarm, men det behövde jag tydligen, haha! Börjar komma in i mitt sommar-mode där jag vaknar väldigt sent. 

I blå lagunen var det hur härligt som helst, vi hade med en massa godsaker och en luftmadrass som var så härlig! Det var ganska kallt i vattnet så det var perfekt att flyta runt på den ^^ jag badade hela 3 gånger, och det var första doppet för i sommar! Det här vill jag göra på alla mina få lediga dagar! 


Nu ska jag fortsätta redigera min nagelvideo, see you later! 😘

Tack!


Yäääs äntligen lite sol och värme! Sitter ute och solar just nu, och man its hot! Så glad att jag är ledig både idag och imorgon 😍 


Jag ska om ett tag åka och träffa Charlott, Rasmus och Robin och snacka resplaner, vi ska förmodligen åka utomlands tillsammans i sommar, så vi ska kolla på olika hotell och flyg och kanske tillochmed boka något! Hoppas vi hittar något bra och billigt ✊🏼