Dagen

Eller dagarna kanske, för de börjar se ganska lika dana ut haha! Det är mest jobb hela tiden, idag och igår jobbade jag 06-12, vilket är både skönt och jobbigt. Jobbigt eftersom jag då går upp 04.50, och därför blir väldigt trött när jag kommer hem. Igår somnade jag när jag kom hem, men idag kämpade jag för att hålla mig vaken! Det som är skönt ändå är att man slutar så tidigt, man har lixom hela dagen att göra vad man vill på. Det är också skönt eftersom att det är ett relativt kort pass, eftersom att man ibland blir tilldelad pass 06-15.40!! Det är helt sjuka pass som egentligen inte borde få finnas! 
 
När jag kommer hem på dagarna brukar jag typ va trött, börja med att äta lunch och sedan typ bara kolla på youtubeklipp. Idag var jag dock lite pysslig och både testade lite smink inför videos, och snickrade ihop mina egna små fake-piercings! Gjorde en näsring (inte koring) och en läppring, men den blev inte lika bra. 


Helt plötsligt blev jag också väldigt sugen på att köpa hem henna och börja göra det? Hittade billigt på amazon så ska nog beställa hem det :D  

Kommentera här: