Grönan!


Ååh va kul vi hade det! Jag och Charlott hade frågat ganska många om de ville följa med oss, men tillslut var det bara vi två som ville. Men det stoppar inte oss, och vi åkte in och var supertaggade. 

Det visar sig att det är perfekta dagen att vara där, det såg ju ut som det skulle bli dåligt väder, men det höll sig bra hela dagen! Det började regna först när vi åkte därifrån, super! ^^ Och eftersom att det är dagen innan midsommar så var det nästan iinga där! Man behövde köa typ max 5 minuter vad man än ville åka! Vi åkte allt vi älskade typ 3 gånger var, och som tur var så visade det sig att vi hade gemensamma favoriter! Det blev mycket Jetline, popexpressen och twister. 

Runt 4 kom ändå Robin och Ramsus också in och var med oss tills vi behövde åka hem, det blev verkligen en superkul dag! Fattar inte varför inte fler är på. Helena tänkte följa med men behövde åka vid 3 så hon tyckte det skulle bli onödigt att betala. Men när klockan var 3 hade vi hunnit åka såå mycket så det skulle verkligen inte vara ovärt! Det är så mer värt att vara där 3 h idag, än hela dagen en annan dag, då allt man får göra är att köa! 

Superglad att jag tog tillfället iaf, och ikväll kommer jag sova som en stock! 

Kommentarer:

1 Oslofru:

Så kul :D

Kommentera här: