Nya naglar!

 
Nuu får ni se hur mina nya naglar ser ut! Jag har gjort designen själv, satt bara och skissade upp det på ett papper haha. Första gången jag testar spetsiga naglar, and I like it! Det blir säkert fler spetsiga i framtiden! ^^
 
Jag har dock märkt att det är i princip omöjligt att jobba på ÖB och ha långa naglar. Man packar ju upp saker hela tiden och sitter i kassan, och jag slår hela tiden i saker och naglarna klarar inte riktigt det :( Så det kanske blir lite kortare naglar resten av sommaren, eller lite kortare iaf ^^ När man väl har börjat med långa så vänjer man sig och typ hatar korta naglar efter det haha. 
 
Såhär ser de ut i alla fall! Och jag har även gjort en tutorial på hur jag gjorde dem! Man måste ju absolut inte göra dessa med gele! Om man har ganska långa naglar så går det ju jättebra att göra de här med vanligt nagellack också! 
 
 
Länk till klippet: https://youtu.be/pheKvcyncng
 
Alla mina nagelvideos kommer att vara på eneglska, eftersom jag vet att det är mindre vanligt att göra gelnaglar hemma i Sverige än i tex USA, så tror inte att så många i Sverige bryr sig om nagelvideos, haha. 

Kommentera här: