Idag

Idag har jag varit med Robin i Barkarby och tittade runt lite. Efter det åkte vi till Vällingby för att gå på teknikmagasinet, och där köpte jag en högtalare till duschen! Detta har jag velat ha länge, för jag tittar alltid på serier i duschen hihi, men min data har jättedåligt ljud så jag behövde verkligen högtalarna. Testade de direkt när jag kom hem and I Love it! 

Ikväll har jag bjudit hit några av mina kompisar för ett litet firande av mig och min kompis som fyllde år igår. Vi blir inte så många så det blir typ en chillkväll, mycket mysigt :) 

See you later! 

Fram och tillbaka

Igår blev det väldigt mycket åka fram och tillbaka för mig. För det första så trodde jag att jag skulle åka in och bli upplärd på mitt nya jobb, men jag hade tagit fel och var en vecka tidig.. Så det var bara att åka hem igen! Men det var ändå skönt för då fick jag tod att göra mina naglar, satt typ halva dagen med det haha. 

När det var klart ringde min kompis och ville ses, jag tänkte ta bilen till henne, pappa varnade om att det skulle vara mycket köer, men jag tänkte att så illa kan det ju inte vara. Men jo. Köerna började vid abrahamsberg, och jag stod still hur länge som helst! Efter ett tag klarade jag inte av det längre och så vände jag i Fridhemsplan... 

Så jag åkte en massa men bara i onödan.. 
Här har vi naglarna i alla fall, de första ombrenaglarna jag har gjort! :D 

Frisyr

Ni har kanske märkt att jag aaaldrig gör frisyrer på mig själv? Jag har 99% av tiden utsläppt naturligt hår, jag plattar inte, lockar inte, jag bara kammar det. Någon gång ibland när det är fest eller vi ska ut så kan det hända att jag lockar håret, men inte mer än så. 

Det är därför en mycket speciell dag idag, för jag har faktiskt en frisyr! Jag hade så mycket tid imorse så jag bara testade att sätta upp det och det blev ganska bra, så frisyren fick hänga med hela dagen! Det känns så himla speciellt eftersom jag aldrig brukar ha det annars, haha!