Vlogg!

 
Den andra vloggen jag någonsin har gjort är nu uppe! I den här träffar jag Amanada Bashiri som jag filmade en collab med förut, remember? Henne träffar jag för första gången, och vi knallar runt i Mall of Scandinavia. Kika gärna in klippet! :) 
 
Länk: https://youtu.be/w_IsNU0N5y0 
 
Ställ gärna frågor till en frågestund på bloggen/youtube! :D  

Vapiano and drinks!


Igårkväll hade vi det superkul! Först så träffade jag Charlott i gamla stan, och vi satte oss på Vapiano och åt middag. Det var superkul att träffa henne igen, då det var ett tag sedan sist. 

När vi hade ätit upp vår mat (som jag glömde att fota, I'm sorry 😭) så beställde Charlott en öl, och jag tog min favoritdrink of ALL TIME, haha! Har druckit den drinken flera gånger innan och den är alltid lika perfekt, det är vapianos 'strawberry jar'! Man får drinken i typ en syltburk med ett handtag, och den är bara så good!😍

Efter Vapiano satte vi oss på Retro i Fridhemsplan och tog lite drinkar, mycket roligt! Efter ett tag joinar Sanna oss också, helt enkelt en mycket najs kväll! 

Här har vi en annan rolig drink från igår ^^

Another fun story


Igår så jobbade jag 8 h, detta var myycket jobbigt så därför blev det ingen uppdatering igår, I'm sorry! Men nu har jag köpt en massa julpynt i alla fall som jag kan visa er snart, väntar på att en sak ska komma hem bara..

Men anyway, igår när jag var på väg till jobbet så hände en lite rolig sak. Jag satt och skulle precis trycka i mig en macka för att inte bli så hungrig på jobbet, och så kommer det en kvinna som typ tittar på mig så jag tar ut en hörlur. Då räcker hon mig sin telefon helt plötsligt, och som den typiska svennen man är så frågar man direkt sig själv vad sjutton som händer, är det här någon skum typ? 😂 men så säger hon att hon behöver hjälp att översätta till svenska, och när jag lyssnar i telefonen så har hon ringt till vårdcentralen och lyssnar på inspelningen som säger typ 'för tidsbokning, tryck 1' haha! Tyvärr så bad hon mig knappa in så att hon skulle få prata med någon direkt, hon ville tydligen typ säga förlåt för att hon skulle bli lite sen till en tid, men någon sån kategori fanns det inte 😄 Hoppas det löste sig för henne i alla fall! 

Såhär kände jag när jag kom hem igår, hade inte ätit på väldigt länge och jobbat 8 h, ingen bra kombo kan jag säga! 

(Klockan var 10)