Halloweengodis!

 
 
Torsdag = Halloweenvideo! Vill ni se hur jag gör de här så klicka på länken! 
Såhär lagom till halloween kan man kanske behöva lite tips på vad man kan göra för godsaker, antingen till alla barn som går bus eller godis, till sin halloweenfest eller bara att njuta av hemma! De här tycker jag passar superbra till alla de fallen, de är så söta, och man får verkligen den där halloweenkänslan av dem! 
 
Halloween är faktiskt en av mina favorithögtider, jag gillar inte hösten eller vintern mycket alls faktiskt, men halloween är så mysigt! Det är också kul att det ofta händer roliga saker runt halloween, fester och event man kan gå på. Om inte något av dem så kan det nog va sjukt kul att bara gå ut på halloween, jag har adrig gjort det faktiskt, men tror många klär ut sig till klubbar också? Så kul när alla gör något roligt av högtiden! ^^ 
 
Marängspökena var superenkla att göra, och man behövde bara 3 vanliga ingredienser (och något valfritt till ögonen), socker, ägg och floursocker! Det enda är att de ska va i ugnen ca 50 minuter, så man får planera så att man har tid att vänta på dem! 
(Jag struntade i citronsaften) 

Kommentarer:

1 Louise:

Vilken härlig blogg du har! :)
Kika gärna in på min och berätta vad du tycker.
Kram.

Svar: Tack så mycket! Det ska jag göra 😊
Ella

Kommentera här: