Sneak peak


Ååh jag är så taggad på alla haloweensminkningar jag ska göra! :D En av dem filmade jag redan igår, eftersom jag var ledig. Idag är jag också ledig hela dagen så jag tror faktiskt att jag kommer hinna med två sminkningar idag! Sen så kommer nog den första halloweensminkningen upp på måndag, känner att det kanske ska få bli oktober innan de kommer upp i alla fall 😂

Här har ni en liten sneak peak på vad jag filmade igår, any guesses? 

Höstsmink!

 
Nu kommer det väl lägligt med lite höstsmink, eller kanske lite inspo? Jag tycker att det är så tråkigt att det måste bli dämpade och mörka färger för att det blir höst, så jag vill införa lite färg även i hösten! Enligt mig är det nu det behövs mest, när det blir mörkare och kallare ute, då behöver man en liten pop of color! Hoppas ni gillar det :) 
 
 
Jag kan säga så mycket som att nästa video most likely kommer vara en halloweensminkning, och jag är såå taggad! Idag har jag tenta senare på dagen, men imorgon och på onsdag är jag helt ledig så då ska jag spela in tills jag inte orkar mer, haha! Jag funderar på om jag ska köra en haloweenvecka, eller i alla fall mer klipp än bara på måndagar! Vi får se hur det blir ;) 
 

New in!

 
 
 
 
Åh jag är så taggad på att få testa och använda H&Ms nya smink! Var och köpte några av deras nya skuggor idag, och asså redan när man swatchar i affären så märker man att de är mycket mer pigmenterade och bättre kvalite än H&Ms tidigare smink! Jag ville ha så otroligt mycket men jag fick stoppa mig själv haha, så jag tog två skuggor och en typ ögonskuggspenna. Jag såg Helen Torsgårdens video där hon testar H&Ms smink och jag blev så sugen på guldskuggan hon hade, så den var ett måste ^^ 
Jag har ju blivit så kär i starka färger på ögonskuggor, och jag har redan en plan om vilken sminkning den blåa pennan kommer användas till... :)