Inside out!

 
Igår var jag och Robin på bioo och såg den nya filmen Inside out! Jag gick dit och trodde filmen skulle vara sjukt bra, efter att ha sett trailers osv. Filmen var dock väldigt annorlunda än vad jag trodde. På trailersarna visar de det allra roligaste ur filmen, så jag trodde att filmen rakt igenom skulle vara rolig, men det var den tyvärr inte! Den handlade om känslorna innuti en 11-årig flickas huvud, hon och familjen flyttade till en ny stad och hon trivdes inte. Allting handlade lixom om typ det, och allting bara blev sämre och sämre under filmens gång, och just det gillade jag inte. Jag blir så trött när saker preciiis börjar gå som de ska oooch då kommer det en ny sak som stoppar dem.
 
Det är nog svårt att förstå innan man har sett filmen, men jag tycker helt enkelt att de hade kunnat göra filmen så mycket roligare! För under de delar när de faktiskt försökte vara roliga så var de hur roliga som helst, så om de hade gjort hela filmen på det sättet skulle jag ha älskat den! 
 
Jag är också väldigt känslig när det kommer till familjen och att se tillbaka på minnen osv, det får mig väldigt lätt att börja gråta, dont ask me why haha. Såå jag kan säga att jag grät en del under filmen, hehe. 
 
 

Kommentarer:

1 Lea:

Alltså jag älskade den filmen!
Lätt en av årets mest sevärda filmer... Det var faktiskt en kvinna som storbölade på bion, den framkallar verkligen känslor. Tror nästan alla kan känna igen sig i den =)

Svar: Hahah asså jag lovar att det var jag, jag höll på att dö på ett visst ställe, du vet säkert vilken scen jag menar haha ;)
Ella

Kommentera här: